Autor: 021.rs

Novi Sad
02.12.2023.
18:22
Trener Vojvodine Ranko Popović smatra da je lošija igra do prvog primljenog gola uticala na krajnji ishod u derbiju sa Partizanom.
  • Koji

    05.12.2023 20:30
    Moron
    Gori si od Bataka. Odlazi!!!
  • Pete

    03.12.2023 14:39
    Odlazite
    Odlazi i ti i uprava i povedite veliku većinu kvazi igraca
    Ne vredjaj nam inteligenciju
  • Toma Detoš

    02.12.2023 23:26
    Retorički
    Nije ništa manje, ali je primila najviše golova u ligi.

    Sklanjali jedna mala.

    Spasi Vojovinu i odlazi, zna se ko treba da dokazi.

    Ogi pomozi.
  • Lalo

    02.12.2023 23:04
    jedem luka i slanine
    Kakav bezobrazni demagog, misli da su nam svima vrane popile mozak. Druže, ti si taj koji trenira tim i ti si taj koji sastavlja tim. Dakle, jasno je da je igra tima, a samim tim i rezultati - tvoja odgovornost. Da igrate bolje, ne bi nam sudije bile prošlo kolo (nije da su nešto preterano i krive, ali 'aj'), nego bismo sami određivali svoju sudbinu i sami je držali u rukama. Ako ti ne valja igrački kadar, reci to javno, a ne da laprdaš o lepoti i sjaju našeg kluba, kog trenutno valjate u ... blatu. Treba vas sve zatvoriti na taj isti stadion i ne puštati jedno tri godine, dok svi zajedno ne naučite da uputite jedan kršten centar-šut. Carevića jedino treba pustiti i oterati što dalje od kluba. O kriminalnom rukovodstvu ne treba trošiti reči. Budi jednom čovek i reci: "Jeste, ne mogu bolje, ovo je što ja mogu i to je to."

    @Nikola
    Ne jedi feces, života ti. Trenira ih već mesecima, apsolutno ništa novo nije doneo. Treba čekati da ... opogani i sledeću sezonu, pa ga onda otpustiti, po tvom principu. Oterati ga što dalje i dovesti novog koji će bar fizički da utrenira igrače. Priča o visinskim i letnjim pripremama ne pije vodu, ne u 21. veku, igrači liga petice nemaju te pripreme, nego su u konstantnom intenzivnom treningu i naravno, fizički su predispozicionirani da mogu to da izdrže. Ovde svako radi ono što mu se hoće, ne i ono što može i zna.
  • Pezos

    02.12.2023 23:00
    Njegpš
    A gde ti je sad čojstvo i junaštvo... sve čisto, bratski.. ima možda još neko da se seti gde je g-din proveo 5,6 godina!?
  • Zmaj iz NS

    02.12.2023 22:49
    Strpljenja molim
    Popović je dobar trener, ali bojim se da sa ovom ekipom trenutno i ne može bolje (ni drugi treneri nisu bili bolji sa istom ekipom). Mentalitet igrača je loš. Čim je rezultat povoljan počinju da se brane, neprecizno dodaju i kao da zaborave da igraju fudbal. Sumnjam da je to instrukcija trenera. Samo strpljenja da vidimo kako će igrati na proleće kada završe pripreme. Verujem da će se klinci nametnuti i potisnuti iz tima ove matore trutove koji ne umeju da istrče kontre (ne kažem da ne mogu). Možda dođe i neko stvarno pojačanje. Samo strpljenja sa ovim trenerom, napraviće on konkurentnu ekipu za sledeću sezonu, a možda i za proleće (ako do tada ostane na klupi).
  • Mark

    02.12.2023 22:34
    Kuku lele
    Bas tako druze. Nije samo voda u pitanju vec sve nazovi skole fudbala, kosarke, odbojke. Nestrucan kadar, bitna je masovnost, igraju deca ciji roditelji imaju novca. I onda se pitamo sto sport propada. Drzava, grad daje novac svim klubovima, besplatne termine i taj novac ide vlasnicima klubova.
  • 777

    02.12.2023 20:47
    prodati sve strance a ostale balerine i parazite poslati u penziju.formirati tim od nasih omladinaca zeljnih uspeha i sunce da nas ogreje
  • Demagog

    02.12.2023 20:26
    Farbar
    Kakav demagog,čovek nema pojma.Priča da ne igra za Zvezdu ili Partizan, pa izgubio si obadve utakmice samo ti nisu javili.Kupi se zajedno sa Carevićem iz kluba,što pre,to bolje.!!!!
  • Kuku lele

    02.12.2023 20:14
    E moj druze...Vojvodina nije ni ranga moje dece sto igraju fudbal u kraju...Vojvodina nije sposobna da omoguci deci od 9godina da igraju besplatan fudbal vec im naplacuju 4000din mesecno clanarine i po 80eur za dresove. Bravo sampioni!
  • Pezos

    02.12.2023 19:35
    Opet ovaj prodaje maglu… barem da igraju naši klinci: Bukinac, Ivanović… igraju neki gruzin, Malbašić, Vukanović… nikakav kvalitet ne donose sve poraz za porazom… totalno promašena priča…
  • Kulibali

    02.12.2023 19:04
    Ko je kriv sto igra Malbasic,ko je kriv sto igra Gruzijac,pa trener,svima je jasno da nemaju mesta u timu.
  • ARMAGEDON

    02.12.2023 19:00
    UPRAVA NAPOLJE
    Bice uspeh ako ostanemo u ligi, Evropu sa ovim ljudima sto vode klub, to samo u snu!
  • Braćala

    02.12.2023 18:53
    A šta ste
    Radili pre primljenog gola? Jel' vam pada napamet da igrate nekad svih '90min ili samo malo da se oznojite i to je to? More, bili bi vi meni plaćeni po učinku, pa ti vidi,'oćeš li gariša da igraš i da pogines na terenu ili ćemo da vozimo audia na rezervu, pa onda plavim volvom na trening?
  • Nikola

    02.12.2023 18:43
    Znam da će sada biti gomila negativnih komentara na račun trenera. Ali samo se setite u kom trenutku je ovaj čovek došao. Pripreme uveliko završene, već je odigrano par kola, već smo ispali iz Evrope i tim manje više sastavljen.
    Ako ćemo da menjamo trenere kao na traci i čekao neko čudo poput Rajevca, nema ništa od Voše. Igra se popravila, malo, ali se popravila. Ne znam sa ovim igračkim kadrom koliko još može i da se popravi. Pustiti čoveka da radi svoj posao, nismo u zoni ispadanja, a od ove sezone amo se oprostili još na startu. Sledeće sezone će već postojati jasniji njegov pečat u klubu i onda treba videti da li je zaslužio da ostane ili ne. Ti kao trener za 3-4 meseca ne možeš mnogo da promeniš.
  • Stevan

    02.12.2023 18:34
    Odlazi
    Nemogu vise da slušam tvoje lazi i kao trenera stalno pričaš radili smo ovo radili smo ono na treninzima,a vosa tone li tone odlazi sa tvojim prodajama magle i zvakama.
  • Sto

    02.12.2023 18:33
    Posto
    Provincijski klub, prosek u ovoj skracenoj zemlji a kamoli bivsoj. Dve titule i sve ostalo goli prosek, ispadanje u drugu ligu zapad..
  • Sofronije Kukaras

    02.12.2023 18:32
    Stara prica
    Nista novo, Vosa protiv Partizana igra bolje nego protiv Zvezde ali i ovi nas jako cesto pobedjuju. A kako i mozemo protiv tih Titovih blizanaca kada su oni (i JEDNI i DRUGI) drzavni projekat.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna